F-skatt
Jag är godkänd för F-skatt. 


Priser och leveransvillkor
Alla mönster som köps på sidan levereras i digital form, därför förekommer inga leveranstider eller fraktkostnader. Direkt efter genomfört köp får du ett bekräftelsemejl med länk till nedladdning. Länken fungerar i 7 dagar. Om det inte fungerar ber jag dig att kontakta mig. 

Betalning
Först genomför du köpet i webshopen. Under köpet kan du välja mellan att betala ditt köp med banköverföring eller swish. Båda alternativen tar lite länge tid eftersom det kräver ett ett knapptryck av mig innan köpet går igenom och mönstret mejlas. Banköverföring sker till mitt bankgironummer och swish till mitt företagsswishnummer. Var vänlig och kontrollera att du ser rätt namn för bankgiro eller swish innan du genomför betalning. 

Bankgironummer: 762-2202
Swishnummer:123 453 94 58

Utländska kunder
Kontakta mig på mejla@kristinjelsa.se så diskuterar vi en lösning. 

Kund
Du måste vara minst 18 år för att handla i min webbutik. 

Ångerrätt
Den vanliga ångerrätten på 14 dagar som gäller vid distansköp gäller inte vid köp av digitala produkter eftersom det räknas som köp av en tjänst som inte kan återlämnas, det är en så kallad direktkonsumtion. Därför måste du vara säker på att du vet vad du vill ha innan du genomför ditt köp. 

Dela?
Kom ihåg att respektera min rätt till design och mönster och det är förbjudet att dela mina mönster med andra. Du får gärna sticka upp vantar och plagg av mönstret till nära och kära med inte för kommersiellt syfte, dvs att du tjänar pengar på att sälja dem.